Совети и Прашања & Одговори

ИМАТЕ ПРАШАЊА? ПОБАРАЈТЕ ГО ОДГОВОРОТ ТУКА!

 • Што претставува Трајната боја за коса од Advance Techniques?

  Трајната боја за коса од Advance Techniques е создадена со цел да даде сјаен…

  прочитај повеќе
 • Што е вклучено во Трајната боја за коса од Advance Techniques??

  Секој комплет за коса содржи сè што ви е потребно за професионално бојадисување на косата дома:…

  прочитај повеќе
 • Што претставува Lock-In технологијата?

  Lock-In технологијата е комбинација на состојки кои создаваат водоотпорност на косата, помагајќи во заштита од…

  прочитај повеќе
 • Како производите на Advance Techniques помагаат во одржување на бојата на коса?

  Advance Techniques нуди колекција за заштита на бојата, која содржи Color-Lock технологија во процес на патентирање и помага…

  прочитај повеќе

Погледнете ги сите

СОВЕТИ ЗА ИЗБОР НА ВИСТИНСКАТА НИЈАНСА

 • Совети за бојадисување на руса коса

  Златните тонови и додаваат топлина на косата, додека пепелавите тонови се поладни…

  Дознајте повеќе
 • Совети за бојадисување на кафена коса

  Кафените бои можеби изгледаат како лесни за постигнување, но тие може да бидат сложени поради….

  Дознајте повеќе
 • Совети за бојадисување на црвена коса

  Доколку не сте природно црвена и сакате да ја бојадисате вашата коса црвена, најдобро е да започнете претпазливо…

  Дознајте повеќе
 • Совети за бојадисување на сива коса

  За корисниците чија што примарна цел е покриеност на сивата, неутралните тонови ќе обезбедат одличен…

  Дознајте повеќе

Погледнете ги сите