96% од жените забележале богата боја, сјај и поздрав изглед на косата.*

Од русокоса до сјајно црна, Avon ја има совршената нијанса за создавање на вашиот прекрасен изглед. Нашите прецизно одредени бои, пропратени со истиот едноставен нумерички систем кој е користен од професионалци, го прави едноставно барањето на вашата совршена нијанса. Без разлика дали барате нежно покривање, видливо покривање или едноставно сакате да го истакнете вашиот пироден тон, прочитајте како да го откриете вашиот изглед на супер ѕвезда!

*Базирано на оние кои искажале мислење.

Погледнете ги црните нијанси

Погледнете ги кафените нијанси

Погледнете ги црвените нијанси

Погледнете ги русите нијанси