ЗА ADVANCE TECHNIQUES ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ БОИ ЗА КОСА

Кога вашата коса е со најдобар изглед, бојата е порамномерна и подолготрајна. Новите бои за коса даваат напредна нега за сјајна боја со системот во 3 чекори кој ја негува косата пред, за време и по бојадисувањето. Погледнете го видеото за да дознаете повеќе...

Погледнете го видеото

СИСТЕМ ВО 3 ЧЕКОРИ

НЕГА НА КОСАТА ПРЕД, ЗА ВРЕМЕ И ПО БОЈАДИСУВАЊЕТО

Нашиот систем во 3 чекори е создаден од професионалци за подготовка, боење и третман на косата пред, за време и по бојадисувањето. Ова е со цел да се создаде луксузна, сјајна и здрава боја за коса со долготрајни резултати за сите типови на коса.

  • 1ОСНОВА И ЗАШТИТА

    Подготвителниот третман ја обновува оштетената коса, помага во апсорбирање на бојата и заштитува при бојадисување

  • 2БЕСПРЕКОРНОСТ

    Крем кој дава прекрасна, сјајна боја со здрав изглед кој е долготраен и со 100% покриеност.

  • 3ТРЕТМАН

    Lock-In TechnologyТретманот по бојадисување со шеа путер го враќа здравиот изглед на косата, а Lock-in технологијата ја задржува бојата и сјајот.

ЗАШТИТА НА БОЈАТА

Бојата трае и до 6 X подолго*

Користете го Advance Techniques Lock-In третманот за продолжување на свежината на бојадисаната коса

*Режим Advance Techniques Шампон за бојадисана коса и Третман за продолжување на свежината на бојадисаната коса во споредба со обичен шампон.