• СОВРШЕНА БОЈА

  ЗА КОСА

  Која е тајната на Ферги? Трајна боја за коса заедно со дополнителна нега.

 • НАПРЕДНА НЕГА ЗА СЈАЈНА КОСА

  СИСТЕМ ВО 3 ЧЕКОРИ

  НЕГУВАЈТЕ ЈА ВАШАТА КОСА ПРЕД, ЗА ВРЕМЕ И ПО БОЈАДИСУВАЊЕТО

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ▶


  1 ОСНОВА И ЗАШТИТА

  Подготвителниот третман ја обновува оштетената коса, помага во апсорбирање на бојата и заштитува при бојадисување.

  2 БЕСПРЕКОРНОСТ

  Крем кој дава прекрасна, сјајна боја со здрав изглед кој е долготраен и со 100% покриеност.

  3 ТРЕТМАН

  Третманот по бојадисување со шеа путер го враќа здравиот изглед на косата, а Lock-in технологијата ја задржува бојата и сјајот.