Këshilla dhe Pyetjet & Përgjigjet më të shpeshta

Keni pyetje? Gjeni përgjigjet ketu!

 • Çfarë është Ngjyruesi Kremoz Permanent Advance Techniques?

  Ngjyruesi Permanent për Flokët Advance Techniques është krijuar për të siguruar ngjyrë të pasur…

  Mësoni më shumë
 • Çfarë përfshihet në Ngjyruesin Kremoz Permanent Advance Techniques?

  Secili nga setet ngjyruese përban gjithçka nevojitet ngjyrim profesional në shtëpi…

  Mësoni më shumë
 • Çfarë ështe Teknologjia Bllokuese?

  Teknologjia bllokuese e Ngjyrës kombinohet me përbërës të cilët formojnë një barrierë rezistente ndaj ujit duke i mbrojtur ato ndaj…

  Mësoni më shumë
 • Cili nga produktet Advance Techniques ndihmon në ruajtjen e ngjyrës?

  Advance Techiques ofron koleksionin e mbrojtjes së ngjyrës për të ndihmuar në ruajtjen…

  Mësoni më shumë

Shikojini të gjitha

Këshilla: Për Ngjyrat e Përzgjedhura

 • Këshilla për Ngjyrimin e Flokëve Biondë

  Nuancat e arta iu japin flokëve ngrohtësi ndërsa nuancat e çelëta janë më të ftohta.…

  Mësoni më tepër >
 • Ngjyrimi i flokëve Brunë

  Brunette colors may seem pretty straight-forward to achieve, but they can be tricky due to….

  Mësoni më tepër >
 • Ngjyrimi i Flokëve të Kuq

  Nëse nuk jeni një flokëkuqe natyrale dhe dëshironi të ngjyrosni flokët bëni mirë të filloni gradualisht…

  Mësoni më tepër >
 • Këshilla për ngjyrimin e thinjave

  For the consumer who’s primary goal is gray coverage, neutral tones will provide the greatest…

  Mësoni më tepër >

Mësoni më shumë