96% e femrave panë ngjyrë të pasur, shkëlqim reflektues dhe flokë me pamje të shëndetshme.*

Nga fijet bionde tek brunet me shkëlqim, Avon ka nuancat perfekte për të krijuar pamjen e mrekullueshme. Ngjyrat e kombinuara me perfeksion ndjekin sistemin e theshtë të numrave të përdorur nga prefesionistët dhe zgjedhja e nuances së duhur do të jetë shumë e thjeshtë. Nëse kërkoni një mbulim të thinjave, ndryshim të dukshëm të ngjyrës apo thjesht të theksoni ngjyrën tuaj natyrale shikoni dhe zbuloni pamjen tuaj të një superylli!

*Bazuar tek personat që shprehën një opinion.

Shikoni nuancat e zeza

Shikoni nuancat kafe

Shikoni nuancat e kuqe

Shikoni nuancat bionde