Rreth Ngjyruesve Profesionalë Advance Techniques

Kur flokët nuk janë në kushtet e tyre më të mira, rezultati I ngjyrës është më i njëtrajtshëm dhe zgjat më shumë. Ngjyruesi i ri për flokët Avon siguron përkujdesje të avancuar për flokë me shkëlqim me sistemin e tij me 3 hapa për t’u përkujdesur për flokët para, gjatë dhe pas ngjyrimit.

Videot tona

Sistemi Ngjyrues me 3 hapa

Përkujdesje për flokët para, gjatë & he pas ngjyrimit

Sistemi ynë me 3 hapa është krijuar prej profesionistëve për të pergatitur, perfeksionuar dhe trajtuar flokët para, gjatë dhe pas ngjyrimit. Kjo siguron ngjyrë me pamje të shëndetshme dhe me shkëlqim me rezultate afatgjata në të gjitha tipet e flokëve.

  • 1Përgatit & Mbron

    Trajtuesi paraprak riparon flokët e dëmtuar në mënyrë që ngjyra të përthithet njëtrajtësisht dhe flokët të jenë të mbrojtur gjatë ngjyrimit.

  • 2Perfeksionon

    Ngjyra kremoze iu jep flokëve ngjyrë te bukur, të ndrtishme dhe pamje të shëndetshme duke mbuluar 100% thinjat.

  • 3Trajton

    Lock-In TechnologyTrajtimi pas ngjyrimit me gjalp shea rikthen pam,jen e shëndetshme sepse teknologjia bllokueseruan ngjyrën dhe shkëlqimin.

Mbrojtje e ngjyrës

Që ngjyra të zgjasë 6 herë më shumë*

Për një ngjyrë rezistente përdorni Trajtuesin për Ruajtjen e Ngjyrës sa herë lani kokën.

(Shitet më vete)

*Regjimi për Ruajtjen e Ngjyrës Advance Techniques me Shampon dhe Trajtuesin për Ruajtjen e Ngjyrës në krahasim me shampon e zakonshme (e përdorur më vete).