• Ndryshoni Ngjyrën

  e Flokëve

  Sekreti që e bën Fergie-n shkëlqyese? Ngjyruesi permanent për flokët me përkujdesje shtesë.

 • Përkujdesje e avancuar për flokë me shkëlqim

  Sistem ngjyrues me 3 hapa

  Perkujdesje për flokët para, gjatë dhe pas ngjyrimit

  Mësoni më tepër ▶


  1 Përgatit & mbron

  Trajtuesi paraprak riparon flokët e dëmtuar në mënyrë që boja të përthithet njëtrajtësisht dhe të jenë të mbrojtura ndërsa ngjyrosen.

  2 Perfeksionon

  Kremi ngjyrues ofron një pamje të bukur, të shëndetshme dhe me shkëlqim të flokëve që zgjat shumë dhe mbulon 100% thinjat.

  3 Trajtimet

  Trajtimi pas Ngjyrosjes me gjalp shea rikthen pamjen e shëndetshme të flokëve sepse Teknologjia Bllokuese ruan shkëlqimin dhe jetëgjatësinë e ngjyrës.